lördag 7 juli 2018

40-års jubileum

I år fyllde jag 40.

Detta är ju något som har och ska firas. Det är fantastiskt att man har fått vara med i 40 år, och att man fortfarande får hänga med. Trots krämporna som kommer med åldern (ja jag vet att jag bara är 40!), jag hör lite sämre jag ser lite sämre och jag har ofta ont i axlarna, så finns det otroligt många fördelar med att bli äldre. Jag har fått ett annat perspektiv på tillvaron. Jag tar inte saker så allvarligt längre och det som sker det sker oavsett om jag ligger och oroar mig för det eller inte.

Men, det är inte bara jag som fyller 40, utan även mina finaste äldsta vänner som jag lärde känna redan i småskolan, även de fyller 40. Trots att vi bor nu helt utspridda i världen så har vi lyckats få ihop det, på lördag blir det kalas. Vi ska träffas i den staden vi växte upp i, hemma i trädgården hos en av oss vars föräldrar fortfarande bor kvar.

Inför denna dag har jag sytt upp 4 Minimalist Wallets som de ska få i present.

 
De är alla lika på utsidan men lite olika på insidan. Det var egentligen till detta som jag köpte det svarta tyget, men när jag såg det kunde jag inte sluta att tänka på att det även skulle bli otroligt fint som väska, vilket ni kan se i inlägget innan detta.


 Om man öppnar plånboken ser man detta fantastiskt fina tyg som jag köpte på Sundbybergs textilcentrum. Jag skulle bara in där för att "kolla" lite, men som vi alla säkerligen vet hur det blir, det är sällan man bara kollar och kommer ut med lika mycket pengar som när man gick in. Denna gång kunde jag inte motstå dessa somriga härliga tyger.

 
Det finns plats för mobiltelefon, fack för kreditkort och en ficka med blixtlås där man kan ha mynt, eller andra saker som man behöver ha med sig.



Plånboken stängs med två svarta tryckknappar. Jag tycker detta svarta tyg är otroligt fint, fanns även i grått och kanske ytterligare någon färg, men det svarta var finast.

Så nu hoppas jag på sol på lördag, jag hoppas även på vinst i Sverige matchen och så hoppas jag självklart på att mina vänner ska tycka om sina presenter.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar